• home
 • video
 • pas verschenen

  Klopp: "Mignolet is een van de slimste keepers die ik ken"

  Simon Mignolet.

  In Engeland wordt hier en daar geroddeld dat Liverpool in januari een nieuwe doelman zal aantrekken, maar coach Jürgen Klopp spreekt dat met klem tegen. Meer zelfs, op een persbabbel heeft de trainer van Liverpool zijn absolute vertrouwen in Simon Mignolet uitgesproken.

  "Ik heb de voorbije jaren heel wat keepers onder mijn hoede gehad en ik kan zeggen dat Simon een van de slimste gasten is die ik ken", zegt Klopp.

  "Simon is nog jong en heeft groeimarge. Voor ik naar hier kwam, heeft hij het niet al te makkelijk gehad, maar ik heb niets op hem aan te merken. Echt niets."

  Klopp benadrukt de voetballende kwaliteiten van Mignolet. "Simon is een goeie voetballer. Met zijn benen en voeten is alles in orde. Hij is echt goed bezig."

  Naast Mignolet beschikt Klopp in doel over de Hongaar Adam Bogdan. "Ik ben tevreden over onze doelmannen. Het spijt me dat ik bepaalde verhalen de kop moet indrukken, maar wij zijn niet op zoek naar een nieuwe keeper. In doel beschikken we over genoeg kwaliteit."

  Mignolet wellicht niet in de League Cup

  Woensdag speelt Liverpool in de kwartfinales van de League Cup tegen Southampton. Klopp wil nog niet zeggen wie hij dan tussen de palen zet, maar het lijkt er sterk op dat Mignolet een wedstrijd rust krijgt en Bogdan voor de gelegenheid mag keepen.

  Tweets: