• home
 • video
 • pas verschenen

  De Vlieger over de tranen van Foppe de Haan: "Echt mooi"

  Foppe de Haan kan zijn tranen niet bedwingen na een zege van zijn Heerenveen.

  Extra Time gemist? Kijk naar de hoogtepunten van onze voetbaltalkshow. Frank Raes, Filip Joos, Peter Vandenbempt, Geert De Vlieger en Wesley Sonck hebben het o.m. over clubliefde in Heerenveen, de rijke kern van Club Brugge en het interview van OHL-speler Croizet.

  Foppe de Haan in tranen

  Clubliefde bestaat nog. Na de zege tegen Roda JC in de Nederlandse competitie wordt Heerenveen-coach Foppe de Haan (72) overmand door emoties. "Mooi", vindt Geert De Vlieger.

  Spits Eden Hazard

  Rode Duivel Eden Hazard stond vorig weekend in de spits van Chelsea. "Hij deed het echt heel goed", vindt Filip Joos.

  De rijke kern van Club

  Vazquez of Vanaken? "Dat kan je enkel in de toekomst zien", stelt Filip Joos. "Club Brugge beschikt echt over de rijkste kern. Echt waar."

  Foket dramatisch?

  Hein Vanhaezebrouck houdt zijn spelers graag scherp met een kritische noot in de pers. "Dramatisch", zei de coach van Gent over Foket. Het Extra Time-panel geeft Vanhaezebrouck geen ongelijk, maar dramatisch?

  Kon Köteles doelpunt vermijden?

  AA Gent won vrijdag met 1-0 in Genk. Kon Köteles die vrije trap van Milicevic pakken? "Hij staat niet echt klaar", merkt oud-doelman Geert De Vlieger op.

  "Croizet kan beter mond houden"

  Yohan Croizet (OHL) opende zondag de score in Anderlecht en haalde na de match uit naar ex-coach Jacky Mathijssen. "Je kan beter je mond houden", vindt Peter Vandenbempt. "Het zou van enige stijl getuigen als hij lof heeft voor de nieuwe trainer, zonder de oude af te vallen."

  De keek van de week van Joos

  Met het cornervlagje van Maradona, de bullshit van Stijn Vreven en de defensieve schwalbe van de Duitse libero van Kortrijk Dieter Schwabe.

  De volledige uitzending van extra Time (30/11)