Ga naar de inhoud

Meunier lacht met geblondeerde Verdier en Moeskroen viert met "leeg" bezoekersvak

 ma 30 november 2015 10:51
Bekijk hier de meest opvallende scenes van de afgelopen speeldag.
Zoals elke week zorgen we ervoor dat u vandaag en morgen makkelijk kan meepraten over de meest opvallende acties van de afgelopen speeldag. Van het mooie eerbetoon aan Luc De Vos in Genk tot de 24 meegereisde Moeskroen-fans en het gebikkel in Club Brugge - KV Mechelen.

Meunier kan het kapsel van Verdier maar matig appreciëren

In KV Mechelen - Club Brugge was een bijzonder rol weggelegd voor Nicolas Verdier. De spits werd tien minuten na de rust gewisseld. Blij was hij daar niet mee en met slaande deuren verdween Verdier richting kleedkamer. Uiteindelijk nam hij opnieuw plaats op de bank, waar hij het aan de stok kreeg met  Club-aanvoerder Meunier. Die maakte duidelijk wat hij van het geblondeerde kapsel van de Fransman vond.

Veel minder misbaar maakte Seth De Witte. Na een duel met Leandro had De Witte plots geen truitje meer aan. Na een halve minuut vroeg hij rustig aan de scheidsrechter of hij zich even weer mocht aankleden.

Man van de match Vossen viert met het Brugse legioen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Mooi eerbetoon aan Luc de Vos in Genk

Gisteren was het exact een jaar geleden dat zanger Luc De Vos overleed. De supporters van Gent zijn hun populaire stadsgenoot nog niet vergeten en eerden de zanger tijdens de match in Genk met een spandoek en hun versie van "Mia".

Kara riskeert nageslacht om achterstand te voorkomen

Om te voorkomen dat Remacle OH Leuven op een 1-2-voorsprong bracht, riskeerde Kara Mbodji lijf en leden. Daarbij kwam hij hard in aanraking met de paal op een plaats waar een man dat niet graag heeft. Maar Kara werd beloond voor zoveel opoffering. Enkele minuten later zorgde hij voor de assist voor de 2-1 van Sylla.

Moeskroen viert samen met "leeg" bezoekersvak

De spelers van Moeskroen vierden de overwinning in Sint-Truiden samen met de meegereisde supporters. Alleen was niet meteen  te zien wie in de meerderheid  was: de fans of de spelers. Volgens radio-collega Geert Heremans helde de balans toch door naar de fans. Hij telde er 24 of 25. "Het is jammer dat we zo weinig fans hebben, maar we moeten met goede resultaten proberen het publiek terug te winnen", reageerde trainer Cedomir Janevski.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is bibberen in Westerlo, ook voor de cheerleaders

Westerlo beleeft moeilijke tijden. Niet alleen sportief. Door het koude weer was het afgelopen weekend geen pretje om als cheerleader op het veld te staan in Het Kuipje.