• home
 • video
 • pas verschenen

  Lars Boom duikt ook veld in in Scheldecross en Azencross

  Lars Boom reed bijna drie jaar geleden zijn laatste cross.

  Lars Boom heeft nog enkele crossen aan zijn programma toegevoegd. De Astana-renner kondigde zijn komst al aan voor Heusden-Zolder (26/12), maar ook in Antwerpen (19/12), Loenhout (29/12) en Bredene (30/12) is de Nederlandse ex-wereldkampioen in het veld erbij.

  Het is bijna drie jaar geleden dat de 29-jarige Boom in het veld te zien was. In januari 2013 eindigde hij tweede in het Nederlandse kampioenschap.

  Twee weken geleden raakte al bekend dat Boom aan de wereldbekermanche van Heusden-Zolder meedoet. Daar komen dus de Scheldecross in Antwerpen en de Azencross in Loenhout bij. Dat zijn twee races van de Bpost bank trofee, organisator Golazo pakte trots uit met het nieuws.

  Ook de wereldbekercross van Namen (20/12) en de veldritten van Bredene (30/12) en Surhuisterveen (2/01) staan normaal op het programma van Boom.

  Tweets