Ga naar de inhoud

Fellaini is de uitblinker bij match van de United-beloften tegen Liverpool

 ma 30 november 2015 23:37
Fellaini (archieffoto) mocht bij de beloften wel spelen.
Marouane Fellaini timmert aan de weg terug na een moeilijke periode bij Manchester United. Fellaini, die een tijd out was door een blessure, kreeg vanavond nog eens wat speelminuten bij de beloften en greep die kans met beide handen.

Marouane Fellaini is net hersteld van een kuitblessure, maar bleef vorige zaterdag 90 minuten op de bank tijdens het Premier League-duel bij Leicester.

Manchester United-coach Louis van Gaal liet Fellaini dan maar opdraven bij de beloften en de Rode Duivel toonde zich de man van de match in de beloftewedstrijd tegen Liverpool.

Fellaini nam het eerste doelpunt voor zijn rekening: hij duwde aan de tweede paal een knappe voorzet van Pereira binnen.

Na de pauze scoorde United nog twee keer in de 3-2-overwinning en Fellaini was telkens betrokken bij de United-goals. Bij de 2-0 moest de Liverpool-doelman een schot van Fellaini lossen en bij de 3-2 legde de Rode Duivel de bal perfect af voor Sean Goss.

Het doelpunt van Fellaini

Tweet:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.