• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Gaal: "Wachten en hopen dat Ronaldo naar United komt"

  Van Gaal zou Ronaldo graag onder zijn hoede hebben.

  Manchester United-trainer Louis Van Gaal wil Cristiano Ronaldo maar wat graag terughalen naar Manchester. Dat zei hij zaterdag na de wedstrijd tegen Watford. "Welke trainer ter wereld zou Ronaldo nu niet in de ploeg willen hebben", zegt de Nederlandse trainer.

  "We volgen alle spelers, niet enkel Ronaldo. Maar de meeste spelers zijn onhaalbaar voor ons. In het geval van Ronaldo moeten we wachten en hopen. Er is geen trainer ter wereld die Ronaldo niet in de ploeg wil hebben", aldus Van Gaal.

  Ronaldo speelde tussen 2003 en 2009 voor Manchester United en won er onder meer 3 landstitels en één Champions League. Hij won drie keer de Gouden Bal, waarvan één in zijn periode bij de Engelsen.