• home
 • video
 • pas verschenen

  Ramos na nederlaag Clasico: "Blijven geloven in ploeg en trainer"

  Sergio Ramos had het niet onder de markt met Messi.

  Bij Real Madrid blijven de spelers achter hun coach staan. Dat hebben Sergio Ramos en Marcelo verteld na de 0-4-nederlaag tegen Barcelona. "We zijn nog niet uitgeteld in de competitie", klinkt het bij de spelers en bij trainer Benitez.

  Het was de eerste Clasico met Rafael Benitez aan het roer bij Real Madrid, maar het werd geen feestavond voor hem. Integendeel, Barcelona verkocht de Madrilenen een zware dreun. "Zo verliezen, dat doet pijn", vertelde hij achteraf tijdens een persconferentie.

  "We hebben te veel fouten gemaakt en dat betaal je cash tegen een ploeg die zo goed speelt als Barcelona. Toch weigert Benitez zich gewonnen te geven. "We moeten nu hard blijven werken en onszelf verbeteren."

  Ook Sergio Ramos en Marcelo blijven vastberaden. "Het seizoen duurt nog zes maanden en we doen nog volop mee in de Spaanse Liga en in andere competities", aldus Ramos.

  De spelers blijven dan ook pal achter hun coach staan. "We hebben eindeloos veel vertrouwen in Benitez en omgekeerd is dat ook het geval", vertelt Marcelo. De vergelijking met de vorige trainer, Carlo Ancelotti, is volgens hem niet relevant. "Benitez is er nog maar net, we staan aan het begin van een project."

  Dat de nederlaag te wijten zou zijn aan een attitudeprobleem van de Real-spelers, spreekt Marcelo dan ook tegen. "We hadden te weinig balbezit en verschillende spelers raakten vermoeid door steeds achter de bal te moeten aanlopen", besluit hij.