• home
 • video
 • pas verschenen

  Mignolet: "Peptalk van Klopp tijdens de rust heeft geholpen"

  "We mogen deze overwinning vieren, maar niet te lang."

  Liverpool bezorgde Manchester City gisteren het schaamrood op de wangen. Rode Duivel Simon Mignolet looft de inbreng van coach Jürgen Klopp. "Hij had voor de wedstrijd een plannetje uitgedokterd en dat heeft perfect gewerkt."

  Mignolet moest zich gisteren tegen Manchester City één keer omdraaien, maar de ruime zege heeft de Rode Duivel veel deugd gedaan. "We speelden echt heel goed en zijn uiteraard zeer tevreden", zei hij op Liverpool TV. Klopp had voor de wedstrijd een plannetje uitgedokterd en dat heeft perfect gewerkt."

  "We hebben gedaan wat hij zei: City naar adem doen happen en dan profiteren op de counter. Onze drie snelle jongens hebben dat fantastisch gedaan. We scoorden drie snelle goals, maar net voor de rust kenden we een dipje."

  "De peptalk van Klopp tijdens de rust heeft gewerkt. Hij zei: "jullie staan 3-1 voor op bezoek bij City, jullie moeten blij zijn en de tweede helft beginnen met een positief gevoel.". We hebben geluisterd en na de pauze waren we opnieuw het beste team."

  "We hadden zelfs nog veel meer goals kunnen maken. Dat is waar je op hoopt tegen een ploeg als City. Het draaide allemaal rond ons. We mogen deze zege vieren, maar vanaf zondag moeten we ons al focussen op de wedstrijd tegen Bordeaux. Dat wordt opnieuw een gigantische opdracht. We moeten dit gevoel en dit vertrouwen meenemen naar de toekomst."