• home
 • video
 • pas verschenen

  Heerlijk hakje levert Guangzhou Aziatische Champions League op

  Guangzhou Evergrande is net als in 2013 het sterkste team van Azië.

  Het Chinese team Guangzhou Evergrande heeft voor de tweede keer de Aziatische Champions League gewonnen. De Braziliaan Elkeson maakte het enige doelpunt in de finale tegen Al-Ahli uit de Emiraten. Met een subliem hakje zette hij zijn verdediger in de wind.

  Team van Paulinho en Scolari

  De finale van de Aziatische Champions League werd in twee wedstrijden gespeeld. De heenmatch in Dubai eindigde twee weken geleden op 0-0. In China werd het 1-0, na een doelpunt van Elkeson.

  Elkeson was niet de enige Braziliaan in het team van Guangzhou. Ook Ricardo Goulart en Paulinho (ex-Tottenham) speelden de finale. Luiz Felipe Scolari (ex-bondscoach van Brazilië en Portugal) is de coach van het Chinese topteam.