• home
 • video
 • pas verschenen

  Aangrijpende minuut stilte en emotioneel eerbetoon in Brugge

  De gezichten van de spelers van Club spreken boekdelen.

  Club Brugge - Zulte Waregem werd ondanks de terreurdreiging toch gespeeld. De openingsfase was best emotioneel. Eerst was er een aangrijpende minuut stilte voor de slachtoffers van Parijs en even later weerklonk een applaus voor ex-speler Maxime Lestienne.

  De minuut stilte voor aanvang van de wedstrijd werd door iedereen in het stadion gerespecteerd. Regen en wind, dat was het enige geluid dat door het stadion ging. Het maakte het moment nog intenser.

  En er kwam nog een eerbetoon aan. In de 16e minuut gingen de handen in Jan Breydel op elkaar voor ex-Club-speler Maxime Lestienne. Eerder deze week raakte bekend dat de vader van Lestienne overleden was. Enkele weken geleden verloor hij ook al zijn moeder. De Club-fans dragen hem een warm hart toe.

  Bekijk de pakkende beelden: