• home
 • video
 • pas verschenen

  Vincent Kompany is nog niet fit voor de dienst

  Vincent Kompany blesseerde zich in de laatste competitiematch.

  Manchester City moet komend weekend Vincent Kompany missen in de topper tegen Liverpool. De Rode Duivel is nog niet hersteld van een kuitblessure.

  Vincent Kompany zakte vorige week met een lichte kuitblessure af naar de Rode Duivels. Door die blessure moest de verdediger verstek laten gaan voor de vriendschappelijke interland tegen Italië. Maar ook de wedstrijd van zaterdag tegen Liverpool komt te vroeg voor Kompany.

  Manchester City-coach Manuel Pellegrini kan voor de topper wel opnieuw rekenen op aanvaller Sergio Agüero, die zes weken in de lappenmand lag. "Een ploeg staat of valt niet met één speler, maar uiteraard zijn we sterker met Sergio erbij", zegt een tevreden Pellegrini.