• home
 • video
 • pas verschenen

  Van den Brom wordt beloond met nieuw contract bij AZ

  John Van den Brom voelt zich gelukkig in Alkmaar.

  John van den Brom zal nog wat langer te zien zijn als coach van AZ. Het contract van de Nederlandse ex-coach van Anderlecht loopt af op het einde van het seizoen, maar daar komt nu nog twee jaar bij: "Ik heb het ontzettend naar mijn zin in Alkmaar."

  Van den Brom werd in maart 2014 aan de deur gezet bij Anderlecht, maar vond al snel een onderkomen in de Eredivisie als trainer van AZ. In Alkmaar volgde hij in september van dat jaar Marco van Basten op.

  De Nederlander eindigde vorig seizoen knap derde na Ajax en landskampioen PSV. Dat levert Van den Brom, wiens contract na dit seizoen afloopt, een nieuwe verbintenis op van twee jaar.

  "Ik ben erg blij met deze contractverlenging", reageert Van den Brom op de clubwebsite. "We hebben een fantastische staf en een spelersgroep met veel talent en ervaren spelers. Er zit nog veel rek op."

  Tweets: