• home
 • video
 • pas verschenen

  Supporters van de Rode Duivels krijgen ticket terugbetaald

  De fans krijgen hun geld terug.

  Fans van de Rode Duivels die een ticket hadden voor de wedstrijd tegen Spanje krijgen dat terugbetaald. Dat heeft de Koninklijke Belgische Voetbalbond beslist. Voor half december mogen supporters het geld op hun rekening verwachten.

  De Rode Duivels zouden het dinsdag opnemen tegen Europees kampioen Spanje, maar de oefeninterland werd door het verhoogde terroristische dreigingsniveau afgelast. Het stadion was helemaal uitverkocht en dus moest er een manier gevonden worden om de supporters te compenseren.

  "We hebben er alles aan gedaan om een nieuwe datum te vinden voor de wedstrijd", laat de KBVB weten, "maar omdat er te veel onzekerheden waren, is dat niet gelukt. Om de supporters niet te lang in het ongewisse te laten, hebben we beslist om de tickets terug te betalen."

  "Dat is een intensief administratief werk, maar we beloven dat iedereen voor 15 december zijn geld terug heeft. We zullen de supporters volgende week op de hoogte brengen over de stappen die ze moeten ondernemen."