• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook LA Clippers kunnen Stephen Curry niet afstoppen

  Curry was andermaal de grote man bij de Warriors.

  Voor de NBA-fans was het vannacht opnieuw smullen geblazen. Stephen Curry trok aan het langste eind in een duel met Chris Paul en gooide er 40 door het netje. LeBron James en Kevin Love bezorgden de Cleveland Cavaliers de zege tegen de Bucks, het duo Bosh-Wade deed hetzelfde voor de Miami Heat.

  Curry & co. blijven onklopbaar: 13 overwinningen op rij

  De LA Clippers legden de ongeslagen Golden State Warriors het vuur aan de schenen in het Staples Center. Chris Paul (35 punten, 8 assists) en Blake Griffin (27 punten) openden het eerste kwart verschroeiend: 41-25.

  De Warriors lieten zich niet van de wijs brengen en gingen in een razendspannende wedstrijd na de pauze op en over de thuisploeg: 117-124.

  Curry kende met 6 op 13 een mindere avond van achter de driepuntlijn, maar klokte toch opnieuw af op 40 punten. 'Partner in crime' Klay Thompson deed daar nog eens 25 punten bij.

  Cleveland knoopt weer aan met de zege

  Na twee nederlagen op rij hebben de Cleveland Cavaliers van LeBron James in eigen huis de Milwaukee Bucks verslagen met 115-100. LeBron James trok zijn team over de meet met 27 punten. Ook Kevin Love deed zijn duit in het zakje met 22 punten en 15 rebounds.

  Wade en Bosh doen het voor de Heat

  Voormalig ploeggenoot van LeBron James in Miami, Dwyane Wade, was goed voor 24 punten. Hij kreeg de hulp van Chris Bosh (23 punten, 11 rebounds) en Tyler Johnson (19 punten) om Sacramento, zonder de geschorste DeMarcus Cousins, over de knie te leggen: 116-109. De 18 assists van Rajon Rondo mochten niet baten voor de Kings.