• home
 • video
 • pas verschenen

  Colsaerts speelt finaleronden niet in Melbourne

  Colsaerts heeft zich niet kunnen plaatsen voor de finaleronden in Melbourne.

  Nicolas Colsaerts heeft zich niet kunnen plaatsen voor de eindfase op het Australian Masters golftoernooi, dat plaatsvindt op de Huntingdale golfbaan in Oakleigh South in Melbourne. Hij telt vier slagen te veel om de cut te halen.

  Na de eerste ronde gisteren stond Colsaerts met 75 slagen op een ontgoochelende 94e plaats. De Brusselaar zette vandaag een tweede ronde neer in 74 slagen, na drie birdies, twee bogeys en twee dubbele bogeys.

  Met zijn tweede ronde maakte Colsaerts vijf plaatsen winst, maar dat volstond niet om door te stoten naar de finaleronden. Hij telde vier slagen te veel om de cut te halen.

  De Australiër Adam Scott, tweevoudig winnaar, behoudt de leidersplaats. Hij moet deze wel delen met zijn landgenoot Peter Wilson. Zij totaliseren 134 slagen (-8).

  Colsaerts speelt dit seizoen nog drie toernooien. Volgende week staat de Australian Open op het programma, waarna hij begin december aan de slag is op de Mauritius Golf Masters. Hij sluit het seizoen af met het Thailand Golf Championship.