• home
 • video
 • pas verschenen

  Carrasco is speler van de maand bij Atletico Madrid

  Carrasco mocht de prijs voor de eerste keer in ontvangst nemen.

  Het ging Yannick Carrasco voor de wind de voorbije weken. De Belg met Spaanse roots speelde een prima partij met de Rode Duivels tegen Italië en heeft ook in Spanje een basisplaats veroverd bij Atletico Madrid. Zijn goede prestaties leveren hem nu de titel van 'Speler van de Maand oktober' op.

  Carrasco pronkt trots met zijn prijs in een filmpje dat Atletico publiceerde op zijn website: "Ik ben uiteraard zeer tevreden met deze erkenning en ik hoop dat het niet de laatste keer is dat ik deze prijs krijg."

  "Ik heb me goed geïntegreerd in de ploeg en heb de vruchten kunnen plukken van het werk dat ik sinds het begin van het seizoen heb verricht", vertelt de Rode Duivel, die in oktober twee keer scoorde en één assist uitdeelde.

  Bekijk het filmpje (met Engelse ondertitels):