• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht-Servette in de Youth League achter gesloten deuren

  Vorig jaar drong Anderlecht door tot de halve finale.

  In onderling overleg met de verschillende partijen is er besloten om de Youth League-wedstrijd tussen Anderlecht en Servette achter gesloten deuren te spelen omwille van veiligheidsredenen. Dat maakt Anderlecht bekend.

  Anderlecht neemt het in de tweede ronde van de Youth League in een dubbele confrontatie op tegen het Zwitserse Servette Genève. Naar aanleiding van de aanslagen in Parijs wordt er dus beslist om de match zonder publiek af te werken.

  De heenwedstrijd vindt volgende week dinsdag plaats om 19u30 in het Constant Vanden Stockstadion, de terugwedstrijd op 2 december om 14u in Genève. Als Anderlecht wint, plaatst het zich voor de play-off-ronde.