• home
 • video
 • pas verschenen

  Neem geen tassen mee naar matchen in eerste komend weekend

  De politie zal dit weekend extra controleren rond het voetbal in eerste.

  Voor alle matchen in de Jupiler Pro League komend weekend komen er extra veiligheidsmaatregelen door het verhoogde terreurdreigingsniveau. Er worden meer controles gehouden en fans mogen geen tassen meenemen.

  De Pro League had gisteren al aangekondigd dat de matchen in onze eerste klasse komend weekend zeker zouden doorgaan, maar dat er extra veiligheidsmaatregelen genomen worden.

  Nu is dat lijstje van regels bekend. "We wensen te benadrukken dat supporters in het bezit van tas (rugzak, handtas, ...) geen toegang zullen hebben tot het stadion. Er zijn ook geen lockers om de spullen op te bergen."

  "Daarnaast worden extra controles uitgevoerd. We geven de fans de raad om zo vroeg mogelijk naar het stadion te vertrekken."

  "Verdacht gedrag in de directe buurt van het stadion zal extra aandachtig opgevolgd worden. En ongeoorloofde voorwerpen, waaronder vooral pyrotechnisch materiaal en voetzoekers, zullen onmiddellijk in beslag worden genomen", meldt de Pro League nog.

  Er komt ook een minuut stilte om de slachtoffers van de aanslagen in Parijs te herdenken.