• home
 • video
 • pas verschenen

  Operatie houdt Balotelli mogelijk drie maanden aan de kant

  Balotelli speelde nog maar een handvol matchen sinds zijn terugkeer.

  Milan-aanvaller Mario Balotelli wordt woensdag geopereerd aan zijn lies, een blessure die hem al sinds begin oktober van de velden houdt.

  Mario Balotelli blijft in het sukkelstraatje. Even leek zijn carrière bij Milan weer op het juiste spoor te komen, maar een blessure aan zijn lies (pubalgie) gooit al sinds begin oktober roet in het eten.

  "Mario Balotelli wordt woensdag in München geopereerd om het probleem op te lossen", meldt de club.

  Balotelli zal door deze operatie anderhalve tot drie maanden buiten strijd zijn. Zelf denkt hij dat hij er snel weer zal staan. "Ik zal sneller dan jullie zouden denken terugkeren in mijn stadion", schrijft hij op zijn Instagram-account.