• home
 • video
 • pas verschenen

  Tom Boonen werkt in toertochten aan comeback

  Tom Boonen poseert met zijn fan en jeugdrenner Ben Baele.

  Heeft u het voorbije weekend een mountainbiketocht gereden? Dan heeft u misschien wel Tom Boonen (35) voorbij zien flitsen. De renner werkt aan zijn comeback na zijn zware val van vorige maand in de Ronde van Abu Dhabi.

  Sinds begin deze maand zit Tom Boonen weer op zijn fiets. Als voorbereiding op het nieuwe seizoen haalt de renner van Etixx-Quick Step graag zijn mountainbike van stal.

  Zaterdag reed Boonen tussen de wielertoeristen een toertocht in zijn woonplaats Mol, waar hij op de foto ging met jeugdrenner Ben Baele. Zondag nam hij deel aan de veldtoertocht in Rotselaar. Boonen overbrugde er 600 hoogtemeters.

  Boonen & Friends

  Over twee weken organiseert Tom Boonen weer "Boonen & Friends". Op 28 november crossen wielrenners aan het Zilvermeer voor het goede doel. O.a. André Greipel en Boonens toekomstige ploegmaat Marcel Kittel zijn van de partij in Mol.

  Ook Jurgen Van den Broeck zat op zijn mountainbike

  Tom Boonen is lang niet de enige wegrenner die van mountainbiken houdt. Ook Jurgen Van den Broeck dook gisteren het bos in.