• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Terry: "Mourinho blijft de beste man om Chelsea te leiden"

  Mourinho leed met Chelsea gisteren al z'n vierde competitienederlaag.

  Chelsea-kapitein John Terry heeft verklaard dat de kleedkamer van Chelsea nog als één man achter coach José Mourinho staat. "We hebben de best mogelijke manager", klinkt het bij Terry.

  Hazard en co verloren gisteren in eigen huis met 1-3 van Southampton en bevinden zich nu op een zestiende plaats in de Premier League. John Terry stond opnieuw in de basis tegen Southampton, nadat hij de afgelopen twee wedstrijden door Mourinho op de bank werd gehouden.

  "We zijn het niet gewoon om in deze positie te zitten", reageerde de kapitein na de wedstrijd tegen Southampton. "Maar we zijn erin terechtgekomen en het is aan de spelers en de staf om ons er weer uit te trekken. Dat moet snel gebeuren. We moeten de honger van vorig seizoen proberen terug te vinden."

  Chelsea-manager José Mourinho verkondigde na de vierde competitienederlaag van het seizoen dat hij nog altijd de best mogelijke manager was voor voor Chelsea. Dat bevestigde ook kapitein John Terry. "We blijven als één blok achter de coach staan."

  "In moeilijke omstandigheden is het belangrijk dat je als groep samenblijft. Ik ben al een heel lange tijd op Chelsea en ik heb managers zien komen en gaan. Maar als ik één trainer ons uit deze malaise zie halen, is het José Mourinho."