• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club-fans breken uit hun vak, Mannaert moet sussen

  Een kleine groep Club-supporters achtervolgde de spelersbus.

  0 / 0

  Een kleine groep Club-supporters achtervolgde de spelersbus.

  Een deel van de supporters van Club Brugge heeft na de verloren topper tegen AA Gent uitleg geëist van de spelers en het bestuur. "Tegen de supporters kan ik alleen maar zeggen dat ik hun reactie begrijp", zei Vincent Mannaert. Een deel van de supporters nam geen genoegen met die uitleg en volgde de spelersbus.

  In plaats van op de bus te stappen na de match, drong een deel van de supporters van Club Brugge de Ghelamco Arena opnieuw binnen langs de kant waar de bussen geparkeerd stonden. Ze werden tegengehouden door stewards en politiemensen, maar weigerden weg te gaan voor ze uitleg hadden gekregen.

  De supporters eisten dat trainer Michel Preud'homme tekst en uitleg zou geven over de prestatie van Club Brugge, maar die kwam niet. Manager Vincent Mannaert en spelers Jelle Vossen en Ruud Vormer spraken de supporters wel toe.

  "Ik heb gezien wat ik verwachtte te zien", zei Mannaert over het protest aan Sporza. "Deze supporters zijn heel betrokken bij de club, ze zouden bij wijze van spreken een arm of een been geven voor de club."

  "Als je twee keer op korte termijn zo verliest, is deze reactie te verwachten. We zijn er nog niet in geslaagd een reeks neer te zetten dit seizoen. Dat wisselende niveau is ons grootste probleem. Ook vandaag weer."

  "Moest ik het idee hebben dat we te weinig kwaliteit in de groep hebben, dan zou ik me grotere zorgen maken. Ik ben er van overtuigd dat we genoeg kwaliteit hebben en een trainer die al voor hetere vuren heeft gestaan."

  Spelersbus moet stoppen in Loppem

  Een kleine groep supporters van Club Brugge nam geen genoegen met de uitleg van Mannaert en co. Ze vonden het niet het juiste signaal dat ze kapitein Timmy Simons en trainer Michel Preud'homme niet te spreken kregen. 

  Daarom achtervolgden ze de spelersbus en dwongen spelers en trainer ter hoogte van Loppem even uit te stappen.

  Mannaert moet kwade Club-supporters kalmeren