• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vergroot blessure van Denayer de defensieve puzzel voor Wilmots?

  Denayer wordt door Manchester City uitgeleend aan Galatasaray.

  Volgens de Turkse media heeft Jason Denayer een blessure opgelopen tijdens de wedstrijd tegen Basaksehir. Denayer begon in de basis, maar bleef tijdens de rust in de kleedkamer.

  Galatasaray heeft de blessure nog niet bevestigd, maar als het nieuws klopt zou dat een streep door de rekening van bondscoach Marc Wilmots zijn. Wilmots nam Denayer op in zijn 24-koppige selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Andorra (10 oktober) en Israël (13 oktober).

  Wilmots zal sowieso moeten schuiven in de verdediging. Thomas Vermaelen is out en ook achter de naam van aanvoerder Vincent Kompany staat nog een vraagteken. Nicolas Lombaerts moest in het Chamions League-duel tegen Gent naar de kant en bleef vandaag negentig minuten op de bank bij Zenit Sint-Petersburg.