• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Real Madrid zet Ronaldo in de bloemetjes met zilveren schoen

  Ronaldo is nu topschutter aller tijden van Real Madrid.

  Cristiano Ronaldo is vanmiddag door zijn club Real Madrid gehuldigd voor zijn doelpuntenrecord. Woensdag scoorde de Portugees zijn 324ste doelpunt voor de Koninklijke (zijn 501e in zijn carrière). Hiermee verbeterde hij hij het record van clublegende Raul.

  In aanwezigheid van zijn familie en ploegmaten kreeg Ronaldo een trofee overhandigd. Nadat een compilatievideo van zijn beste momenten en zijn presentatie getoond werd, kwamen voorzitter Pérez en de gelauwerde aanvaller zelf aan het woord.

  "Eén van ons heeft iets bereikt dat door velen als schier onmogelijk werd geacht", zo sprak de voorzitter. Na een dankwoordje voegde Ronaldo er nog aan toe dat hij "er nooit van had durven te dromen dat hij de clubtopscorer zou worden."

  Ronaldo had voor zijn 324 goals slechts 308 wedstrijden nodig. Raul meer dan het dubbele: 741.

  Bekijk hier de foto's van de viering:

  Sociale media: