Iseka is even buiten strijd met gescheurde kruisband

    Aaron Leya Iseka (archieffoto) heeft een zware knieblessure opgelopen.

    Anderlecht moet zijn jonge aanvaller Aaron Leya Iseka voor lange tijd missen. De 17-jarige spits heeft woensdag een zware knieblessure opgelopen in de UEFA Youth League-wedstrijd tegen Brann Bergen.

    De 17-jarige Aaron Leya Iseka, de broer van Marseille-aanvaller Michy Batshuayi, werd woensdag bij de rust gewisseld voor Clément Petit, die vroeg in de tweede helft het doelpunt voor Anderlecht maakte. Uit onderzoek is gebleken dat Iseka in Noorwegen de voorste kruisband van zijn knie scheurde.

    Het is niet duidelijk hoe lang de jonge aanvaller precies buiten strijd zal zijn, maar vast staat dat hem een lange revalidatie wacht. "We wensen hem een spoedig herstel", laat Anderlecht weten.