• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Geen 21e EK op een rij voor zieke Saive

  Saive mist het EK.

  Jean-Michel Saive heeft ziek verstek laten gaan voor de kwalificaties voor het EK tafeltennis. Hij zal er voor het eerst sinds Moskou 1984 niet bij zijn.

  Jean-Michel Saive probeerde het gisteren wel nog in zijn kwalificatiegroep, maar ging met 3-1 onderuit in zijn eerste match. Daarna liet hij de andere matchen schieten.

  "Ik heb een fikse verkoudheid. Drie wedstrijden op een dag bleek onhaalbaar. Geen 21e EK", moest Saive toegeven in de Waalse pers. De Belgische tafeltennislegende was er al 20 keer bij en heeft ook al 24 Wk's op de teller staan.

  "Dit verandert niets aan mijn carrière. Het belangrijkste blijft om me goed te verzorgen en er te staan in de World Tour, daar ga ik op zoek naar punten om me hopelijk voor de Spelen in Rio te plaatsen." Saive wil voor de achtste keer naar de Spelen.