• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Lestienne heeft gek kapsel, maar kan ook voetballen"

  Met 2 goals in 10 minuten maakte Lestienne gisteren sier in Moskou.

  In de Champions League ontbond Maxime Lestienne gisterenavond zijn duivels met twee goals tegen CSKA Moskou. "Van alle nieuwkomers valt Lestienne het meest op in positieve zin", vertelt NOS-commentator Arman Avsaroglu.

  Het was bijzonder slappe kost, het voetbal dat PSV gisteren voorschotelde in Moskou. Maar Maxime Lestienne zorgde toch voor een lichtpuntje door als zevende Belg twee keer te scoren in een een Champions League-duel.

  "Het is een heel lastige taak voor Lestienne om Memphis Depay te doen vergeten", vertelt vertelt NOS-commentator Arman Avsaroglu. "Depay was echt de publiekslieveling."

  "Toen Lestienne in Eindhoven aankwam, viel hij eerst op door zijn kapsel. Het ziet er echt gek uit."

  "Maar nu trekt hij ook de aandacht door zijn voetbalkwaliteiten. Hij bulkt van het talent en is gevaarlijk in de aanval."

  "Van alle nieuwkomers is hij diegene die het meest opvalt. Moreno viel ook al op, maar niet in positieve zin. Het was bij zijn tackle dat Luke Shaw een dubbele beenbreuk opliep."

  Zondag mag Lestienne zijn hoogvorm ook proberen te verzilveren in de topper tegen Ajax. "Hij is sowieso inzetbaar. Gisteren incasseerde hij wel een trap en haalde de coach hem naar de kant. Maar dat was uit voorzorg."