Ga naar de inhoud

Van der Haar: "In topvorm zijn voor WK in Zolder"

 di 29 september 2015 17:00
Kan Lars van der Haar Wout van Aert het vuur aan de schenen leggen?
Zondag begint in Gieten de Superprestige, een van de drie doelen van de Nederlandse crosser Lars van der Haar. Ook de Wereldbeker en het WK staan op zijn lijstje.

"Ik hoop weer een stap voorwaarts te zetten als veldrijden", blikt Lars van der Haar (24) vooruit. "Ik concentreer me vooral op de Wereldbeker- en de Superprestigewedstrijden."

"En voor het wereldkampioenschap in Zolder wil ik in topvorm zijn. Daar wil ik een goed resultaat rijden."

"Het WK is zijn hoofddoel", vult coach Dirk Reuling aan. "De omloop ligt hem erg goed. Dat heeft hij de voorbije jaren al bewezen in Zolder." Van der Haar won de laatste twee edities van de Wereldbekermanche op en rond het racecircuit.

"Dit seizoen hopen we dat hij zijn status van topcrosser bevestigt. Elke kans die hij krijgt, moet hij grijpen, zoals de Wereldbekerwedstrijd in Valkenburg bijvoorbeeld."

"Podium in Wereldbeker en Superprestige"

"In de Wereldbeker en de Superprestige mikken we telkens op het podium", gaat coach Dirk Reuling voort.

In de Bpost Bank-trofee niet? "Er staan veel crossen op de kalender. Daarom hebben we beslist om op twee klassementen te mikken. De Wereldbeker vinden we het belangrijkst. En in de Superperstige liggen de wedstrijden Lars goed."

De nieuwe fiets van Lars van der Haar

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.