• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Hasi: "Ik blijf Suarez vertrouwen geven"

  Hasi: "Ik hoop dat wij de goeie Mati snel weer terug zullen zien."

  Op het veld lukt het niet, naast het terrein trapt Matias Suarez wel raak. Na zijn wissel keilde hij flesjes water weg. "Er zit veel frustratie in hem", weet Anderlecht-coach Besnik Hasi.

  Anderlecht-aanvaller Matias Suarez werd een kwartier voor tijd vervangen tegen STVV (1-0). De Argentijn bekoelde zijn woede op enkele flesjes. Hij had geluk dat de scheidsrechter geen geel trok.

  "Ik denk dat hij met heel veel frustraties zit", nam coach Besnik Hasi het na de match voor Suarez op. "Hij werkt heel hard, maar het komt er nog niet uit."

  "Het gaat de goede kant op met hem. Fysiek staat hij er weer, zijn knie houdt het en hij zit in de combinaties. Alleen mist hij een doelpunt, een referentiematch."

  "Na twee jaar blessureleed sta je er ook niet meteen weer. Ik blijf hem vertrouwen geven. Daar krijg ik kritiek voor. Ik hoop dat wij de goeie Mati snel weer terug zullen zien, maar ik moet andere jongens ook kansen geven."

  Opstootje in de spelerstunnel

  Na de eerste helft kwam het tot een akkefietje tussen de Anderlecht-spelers en STVV-middenvelder Angban. De Ivoriaan vloeg Okaka bij de keel. Dat konden zijn ploegmaats niet blauwblauw laten.