• home
 • video
 • pas verschenen

  Nibali spoelt Vuelta-uitsluiting door in Coppa Bernocchi

  Nibali bereidt zich voor op het WK.

  Vincenzo Nibali (Astana) heeft weer van de zege geproefd. De Italiaan zette de Coppa Bernocchi op zijn palmares. Gisteren werd hij in de Coppa Agostoni nog geklopt door Rebellin, maar vandaag kon niemand de Italiaan, die uit de Vuelta gezet werd, van de zege houden.

  Vincenzo Nibali probeert in deze Italiaanse eendagswedstrijden ritme op te doen met het oog op het WK. Hij kleurde de koers ook, met enkele vluchtpogingen in de slotfase. Met vijf gezellen voorkwam hij een massasprint om onder de rode vod solo naar de zege te rijden.

  Uitslag:

  01. Vincenzo Nibali (Ita) in 4u32'10"
  02. Mauro Finetto (Ita) op 1"
  03. Matteo Trentin (Ita) z.t.
  04. Carlos Quintero (Col)
  05. José Mendes (Por) op 7"
  39. Serge Pauwels op 21"
  41. Francis De Greef z.t.