• home
 • video
 • pas verschenen

  Nainggolan tegen Rafinha: "Hopelijk sta je snel weer op het veld"

  Radja Nainggolan kreeg geel voor zijn tackle op de onfortuinlijke Rafinha.

  Barcelona-middenvelder Rafinha heeft woensdag op de openingsspeeldag in groep E van de Champions League op bezoek bij AS Roma (1-1) een zware knieblessure opgelopen. Na een ingreep van Nainggolan moest de Braziliaan worden afgevoerd. "Ik hoop dat je snel weer op het veld staat", excuseert de Rode Duivel zich op Twitter.

  De Braziliaanse international stond nog maar enkele minuten op het veld toen Rode Duivel Radja Nainggolan een tackle uitvoerde op de speler. Rafinha werd op een brancard afgevoerd.

  Na onderzoek blijkt dat Rafinha een scheur heeft opgelopen in de kruisbanden van zijn rechterknie. Hij moet eerstdaags onder het mes.

  Het is nog onduidelijk hoelang de middenvelder aan de kant zal staan, maar Spaanse media melden dat hij wellicht out is voor de rest van het seizoen.

  Rafinha was de laatste weken goed op dreef bij Barcelona. Een zwaar verlies dus voor de Spaanse landskampioen, die vorige week ook Thomas Vermaelen zag uitvallen met een minder zware blessure.

  Nainggolan excuseert zich bij Rafinha op Twitter

  Radja Nainggolan heeft zich donderdag op Twitter geëxcuseerd bij Rafinha. "Ik vind het erg om dit slechte nieuws te horen", zegt de Rode Duivel. "Het was niet mijn bedoeling om je te blesseren. Ik hoop je snel weer op het veld te zien!"