• home
 • video
 • pas verschenen

  Dubbele beenbreuk Shaw ontsiert PSV-United

  De onfortuinlijke Luke Shaw moet het terrein verlaten op een brancard.

  Voor Luke Shaw is de openingsmatch van de Champions League op een nachtmerrie uitgedraaid. De verdediger werd met een horrorblessure van het veld weggedragen, nadat hij weggemaaid was door PSV-speler Moreno.

  De wedstrijd was een amper een kwartier oud toen de toeschouwers in PSV-Manchester United koude rillingen kregen. Na een tackle van PSV-speler Moreno bleef Luke Shaw geveld liggen op de grasmat, met zijn rechterbeen in een onnatuurlijke houding.

  Door de horrorblessure lag het spel in het Philips Stadion bijna tien minuten stil. De onfortuinlijke Shaw werd uiteindelijk op een brancard van het veld gedragen. United-coach Louis van Gaal was duidelijk aangedaan door het huiveringwekkende beeld en kwam zijn kermende speler troostende woorden inspreken.

  Na afloop van de partij kreeg Shaw het verdict te horen: een dubbele beenbreuk. Bij z'n terugkeer in Manchester moet Shaw meteen op de operatietafel en staat hem een lange revalidatie te wachten.

  De beelden zijn niet geschikt voor gevoelige kijkers