• home
 • video
 • pas verschenen

  De Bruyne: "Verschil tussen Duitsland en Engeland niet groot"

  "Ik had even nodig om in mijn ritme te komen."

  Kevin De Bruyne mag terugblikken op een geslaagd debuut bij Manchester City. "Het was niet ideaal om al zo vroeg moeten in te vallen, maar na tien à vijftien minuten liep het beter", reageert de Rode Duivel op de website van City.

  De Bruyne startte op de bank tegen Crystal Palace, maar door de blessure van Sergio Agüero mocht de Rode Duivel al na 25 minuten invallen. De Rode Duivel was bedrijvig en zorgde voor gevaar.

  "Het was niet ideaal om al zo vroeg te moeten invallen", zegt De Bruyne. "Ik had tien à vijftien minuten nodig om in mijn ritme te komen, maar daarna liep het beter. Ik denk dat het over een paar weken na enkele wedstrijden weer een stuk beter zal gaan."

  "Het verschil tussen de Duitse en de Engelse competitie is niet zo groot", is de eerste indruk van De Bruyne. "De teams spelen erg goed voetbal en het is moeilijk om te winnen op verplaatsing."

  "Als je op het einde van het seizoen de titel pakt, spreekt niemand nog over matchen zoals deze. Het is nog vroeg in het seizoen, maar op deze manier winnen is plezant. Het is altijd leuk om te winnen, zeker als je zo laat in de wedstrijd scoort."