• home
 • video
 • pas verschenen

  Boezemvrienden Ryan en Ibini delen lief en leed en krukken

  Ibini (kuitbeenbreuk) en Ryan (meniscusletsel) zijn allebei out.

  Club verenigde in juni de Australiërs Bernie Ibini-Isei en Mathew Ryan. Sindsdien gebeurde er heel wat met de boezemvrienden: Ryan vertrok naar Valencia en ze zijn allebei out met een blessure. Het voorbije weekend gingen ze samen op de foto met hun krukken.

  Was het een poging om Ryan te houden of niet, maar begin juni rondde Club de komst van de 22-jarige flankaanvaller Ibini af. Feit is dat de twee samenspeelden in Australië bij Central Coast Mariners en toen zelfs twee jaar samenwoonden in een caravan.

  Ryan versierde echter een toptransfer naar Valencia, waardoor de twee uit elkaar getrokken werden. Tot overmaat van ramp brak Ibini zijn kuitbeen op de zomerstage. En Ryan moest onlangs ook onder het mes met een meniscusletsel. Allebei lopen ze op krukken.

  Het voorbije weekend nodigde Ryan Ibini uit in Valencia en daar hoorde en fotootje bij in het Mestallastadion.