• home
 • video
 • pas verschenen

  Topcoaches bespreken voetbaltrends op UEFA-congres

  Bijna alle belangrijke coaches staan op de groepsfoto.

  De voorbije dagen heeft het kruim van het internationale trainersgild het Elite Club Coaches Forum van de Europese Voetbalbond UEFA bijgewoond. De trainers konden er ideeën uitwisselen en poseerden voor een knappe groepsfoto.

  UEFA-voorzitter Michel Platini nodigde de coaches van internationale topclubs uit om elkaar te ontmoeten en ideeën over het spelletje uit te wisselen.

  In Nyon (Zwitserland) gingen onder meer Luis Enrique (Barcelona), Rafa Benitez (Real Madrid), Arsène Wenger (Arsenal), Manuel Pellegrini (Manchester City), Carlo Ancelotti (zonder club), Jürgen Klopp (zonder club) en Diego Simeone (Atletico Madrid) in op die uitnodiging.

  Opvallend: drie topcoaches waren niet aanwezig op het evenement. José Mourinho (Chelsea), Louis van Gaal (Manchester United) en Pep Guardiola (Bayern München) lieten het congres aan zich voorbijgaan.

  Enkele foto's