• home
 • video
 • pas verschenen

  Arsenal moet Welbeck nog enkele maanden missen

  Welbeck staat nog eens maandenlang aan de kant.

  Danny Welbeck moet onder het mes met een aanslepende knieblessure. De Arsenal-spits staat al sinds april aan de kant en had gehoopt zonder een operatie weer paraat te raken, maar die dringt zich nu toch op.

  De 24-jarige Danny Welbeck raakte vorig seizoen in april geblesseerd in een wedstrijd tegen Chelsea.

  Hij miste daarna de rest van het seizoen en kwam ook in het nieuwe seizoen nog niet in actie. Arsenal liet hem rustig revalideren, maar het loopt niet zoals gewenst werd.

  "We hoopten dat Danny zonder een operatie kon herstellen, maar toen we zijn trainingswerk verhoogden, reageerde zijn knie niet zoals gehoopt. Daarom zal hij toch geopereerd worden", meldt Arsenal. "Hij staat maandenlang aan de kant."