• home
 • video
 • pas verschenen

  Oulare: "Vooraf advies over Watford ingewonnen bij Tom Rosenthal"

  Obbi Oulare: "Ik wist wel al dat Watford een goeie club is."

  Obbi Oulare heeft zijn eerste interview gegeven op de website van Watford, waar de 19-jarige Club-spits voor vijf jaar tekende. "De positieve woorden van mijn vriend Tom Rosenthal, die voor Watford speelde, hebben geholpen in mijn keuze."

  Niet alleen voor de buitenwereld was de transfer een verrassing, maar ook voor Oulare zelf. "Ik was van plan om nog een of twee jaar in België te spelen, maar de situatie veranderde heel snel en ik moest een beslissing nemen."

  Daarvoor raadpleegde hij ook Tom Rosenthal, de zoon van ex-Club-spits Ronny, die Oulare kent van bij de nationale jeugdploegen.

  Ronny Rosenthal was een ex-speler van Watford en Tom doorliep er zijn jeugdopleiding. "Ik heb Tom dus gebeld om extra info over Watford te krijgen. Hij vertelde me dat het een goeie club is én een familieclub."

  "Maar ik ben hier niet enkel door Tom. Ik volg de Engelse competitie, zag al wedstrijden en ken al een pak spelers. Dus ik wist wel dat Watford een goeie club is."

  Oulare is nu bij de nationale belofteploeg. "Maar ik kijk ernaar uit om volgende week mijn nieuwe ploegmaats te ontmoeten. Hopelijk speel ik snel een eerste match."