• home
 • video
 • pas verschenen

  Strootman wordt voor de derde keer geopereerd aan zijn knie

  Strootman in betere tijden.

  Roma kan opnieuw langere tijd niet rekenen op Kevin Strootman. De Nederlandse ploegmaat van Radja Nainggolan blijft maar sukkelen met zijn knie en gaat weer onder het mes. "Ik ben enorm teleurgesteld dat ik opnieuw maanden aan de kant sta."

  De vorige twee operaties na zijn blessure in maart 2014 hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd voor Strootman, middenvelder bij Roma. Daarom is de Nederlandse international vanochtend opnieuw geopereerd.

  "Door een gebrek aan kracht kan ik nog niet meedoen op het hoogste niveau", twitterde Strootman vanochtend vroeg. "Artsen en de medische staf van Roma hebben me aangeraden om de voorste kruisband op een andere positie te laten herstellen, zodat ik in de toekomst minder last heb."

  "Ik ben enorm teleurgesteld dat ik de komende maanden niet kan spelen, maar ik zal er alles aan doen om zo snel mogelijk weer op het veld te staan."

  Door zijn knieperikelen miste Strootman in 2014 het wereldkampioenschap in Brazilië. Hij maakte eind 2014 zijn rentree, maar die bleek van korte duur. Eind januari werd tijdens een kijkoperatie kraakbeenletsel aangetroffen, waardoor de 25-voudige international opnieuw ver werd teruggeworpen.

  Halfweg augustus zat Strootman wel weer in de wedstrijdselectie van Roma, maar hij kwam niet in actie. Zijn rentree leek dichtbij, maar nu blijkt dat hij dus weer lang onbeschikbaar zal zijn.

  Tweets: