• home
 • video
 • pas verschenen

  Mulder: "Wat doet Kompany in jullie decor?"

  Mulder was zoals altijd op dreef in Extra Time.

  In Extra Time was de monstertransfer van Kevin De Bruyne uiteraard een belangrijk thema. Verder komen ook "zakenman" Vincent Kompany en Simon Tahamata ter sprake. Herbekijk de leukste fragmenten.

  Mulder: "Hang Franky daar in plaats van die zakenman"

  Jan Mulder is enthousiast over het nieuwe decor van Extra Time, maar hij begrijpt niet waarom de beeltenis van Vincent Kompany tussen die van andere, gestopte grootheden prijkt. Decorontwerper Mulder pleit voor Franky Van der Elst of Wilfried Van Moer.

  Mulder: "Vanden Borre is nu plots ook 40 miljoen waard"

  Uiteraard kwam ook de monstertransfer van Kevin De Bruyne uitvoerig ter sprake. Hans Vanaken en Franky Van der Elst weten wat het is om voor een hoge transfersom verkocht te worden, zij het op een nog iets ander niveau... Jan Mulder is bezorgd en spreekt over de ondergang van het voetbal. Filip Joos begrijpt niet waarom de pers aanwezig mocht zijn op het feestje van De Bruyne.

  "Tahamata zou ook in het huidige voetbal zijn plek hebben"

  Club Brugge nam met de 7-1-zege tegen Standard revanche voor een wedstrijd uit 1980, toen Standard met dezelfde cijfers ging winnen in Brugge. Simon Tahamata was de grote uitblinker. "Toen Tahamata bij Germinal Beerschot assistent was en hij nog eens meedeed op training, was de rechtsachter bang", zegt Franky Van der Elst.

  "80 miljoen om die buitenspelregel af te schaffen! Nee, 100!"

  In de "keek op de week" van Filip Joos ging het deze week onder meer over een betwistbare buitenspelfase. Jan Mulder is zoals bekend geen fan van om het even welke buitenspelregel en heeft daar zelfs veel geld voor over.