• home
 • video
 • pas verschenen

  Defour vervangt geblesseerde Dembélé bij Rode Duivels

  Defour is voor het eerst in 2015 Rode Duivel.

  Moussa Dembélé is geblesseerd en zal niet in actie komen bij de Rode Duivels. Bondscoach Marc Wilmots roept Steven Defour op als vervanger.

  Dembélé was erg onzeker voor de EK-kwalificatieduels van de Rode Duivels tegen Bosnië-Herzegovina en Cyprus omdat hij afgelopen weekend een enkelblessure had opgelopen in de partij van Tottenham tegen Everton. Bondscoach Marc Wilmots liet vandaag via Twitter weten dat Dembélé definitief moet afhaken en dat Steven Defour hem vervangt.

  Dat Wilmots kiest voor Defour is enigszins opvallend, want vorige week zei de bondscoach nog dat de Anderlecht-middenvelder "gemiddeld speelt" en dat zijn niveau "matig is, net als dat van Anderlecht". Blijkbaar kon Defours prestatie tegen Westerlo de bondscoach wel overtuigen.