• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanden Stock en Boussoufa in de clinch over afgesprongen transfer

  De liefde tussen Roger Vanden Stock en Mbark Boussoufa is bekoeld.

  Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock zei over de gemiste transfer van Mbark Boussoufa "dat de club geen speler wil die enkel voor het geld komt." Boussoufa beet op Twitter van zich af met een veelzeggende foto: "Lies, lies, lies. 24/7".

  Anderlecht riep de pers bijeen voor een campagne tegen pesten, maar aan het einde daarvan kreeg voorzitter Roger Vanden Stock ook enkele vragen over de mislukte overgang van Mbark Boussoufa.

  "Ik ben degene die de onderhandelingen heeft stopgezet. Niemand anders", zegt Vanden Stock stellig.

  "Als een speler enkel naar Anderlecht wil komen voor het geld, dan hoeft het niet. Het voorstel dat op tafel lag was immers historisch." Volgens Vanden Stock lag het zelfs hoger dan het in de pers geciteerde jaarsalaris van 1,25 miljoen euro.

  Mbark Boussoufa dient zijn ex-voorzitter van antwoord met één veelzeggende tweet: een neon-installatie met de tekst "Lies, lies, lies. 24/7" (leugens, leugens, leugens, de hele dag lang). De bruggen tussen Boussoufa en Anderlecht lijken in ieder geval helemaal verbrand.