• home
 • video
 • pas verschenen

  Valencia-keeper Mathew Ryan moet onder het mes

  Mathew Ryan ligt in de lappenmand bij Valencia.

  Slecht nieuws voor Mathew Ryan, de ex-doelman van Club Brugge: de Australiër van Valencia moet een kijkoperatie ondergaan aan zijn rechterknie.

  Mathew Ryan ruilde deze zomer Club Brugge voor Valencia, maar zijn avontuur in Spanje begint dus met een valse noot. In de tweede competitiewedstrijd van het seizoen, tegen Deportivo, had de 23-jarige Australiër last van zijn rechterknie.

  De club heeft nu beslist dat Ryan een kijkoperatie moet ondergaan aan de meniscus van zijn knie. De doelman hoopt over vier weken opnieuw fit te zijn. Valencia is een van de Europese tegenstanders van AA Gent in de Champions League. De twee clubs treffen elkaar op 20 oktober in Spanje en op 4 november in Gent.