• home
 • video
 • pas verschenen

  Ann Wauters onderweg naar Castors Braine

  Ann Wauters won vorig jaar de Eurocup tegen Castors.

  De toekomst Ann Wauters ligt in België. De beste Belgische basketbalspeelster blies haar overstap naar Canberra af en wordt normaal morgen voorgesteld bij Castors.

  Eind april had Ann Wauters aangekondigd dat ze nog niet klaar was met de wereld rond te reizen en ze voor de Canberra Capitals ging uitkomen.

  Maar de 34-jarige Wauters past voor dat avontuur. In de Australische pers blijft de Canberra-coach verweesd achter, maar kan hij de reden van Wauters wel begrijpen. "Ze past omdat haar moeder niet helemaal hersteld is na ziekte", klinkt het.

  Dus blijft Ann Wauters dichter bij huis en zo kwam Castors Braine in beeld. Vorig seizoen snoepte Ann Wauters met Villeneuve d'Ascq nog de Eurocup weg voor de neus van Braine, maar dat bleef niet hangen.

  Dinsdag maakt Castors het een en ander officieel, want dan tekent Ann Wauters er present op een persconferentie. Ook KVO-voorzitter en ondernemer Marc Coucke is er trouwens bij, verwacht wordt dat hij zijn engagement als sponsor zal verhogen.