• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lahm en Müller kruisen de tafeltennisdegens met Chinese toppers

  Lahm en Müller konden duidelijk een aardig potje tafeltennissen.

  Dat Thomas Müller en Philipp Lahm uitstekende voetballers zijn, wisten we al. Maar de Duitse wereldkampioenen kunnen ook een aardig stukje tafeltennissen. Dat bewezen ze in China, het mekka van de sport.

  Op stage in China met hun club Bayern München namen Lahm en Müller de uitdaging aan voor een wedstrijdje tafeltennis. De tegenstanders waren niet van de minste. Nummer één van de wereld bij de vrouwen Ding Ning, voormalig wereldkampioen bij de mannen Wang Hao en de Chinese bondscoach Liu Guoliang stonden aan de overzijde.

  Maar ondanks de straffe tegenstand trokken Müller en Lahm zich toch nog goed uit de slag.

  De Bayern-spelers in actie: