• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ciman mag met All Star Team van MLS tegen Tottenham spelen

  Laurent Ciman speelt sinds de winter bij Montreal.

  Rode Duivel Laurent Ciman (Montreal) mag eind juli opdraven tijdens het All Star Team van de Major League Soccer. De ex-verdediger van Standard is in mooi gezelschap.

  Het basiselftal wordt samengesteld door de fans, die geen plek hadden voor de Belg. Maar de bankzitters worden gekozen door de coaches en zij hadden wel een plaatsje voor Ciman. Onder meer Kaka, David Villa, Clint Dempsey, Robbie Keane en Sebastian Giovinco zullen er ook bij zijn.

  De Major League Soccer heeft ook de Engelse middenvelders Frank Lampard en Steven Gerrard, die nog maar pas in de VS spelen, uitgenodigd. Het All Star Team van de MLS neemt het op 29 juli in Colorado op tegen Tottenham.