• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Gerrard dolblij met eerste MLS-doelpunt, maar vergeet Liverpool niet

  Steven Gerrard vierde zijn doelpunt uitbundig.

  Steven Gerrard heeft zijn debuut bij Los Angeles Galaxy niet gemist. De voormalige sterspeler van Liverpool was meteen van goudwaarde met een doelpunt, een assist en een uitgelokte strafschop. Met scheenbeschermers van Liverpool nota bene.

  De weifelende start van LA Galaxy werd snel afgestraft door de San Jose Earthquakes: 0-2. Maar generaal Gerrard lokte een strafschop uit voor de aansluitingstreffer en zorgde nadien zelf voor de gelijkmaker. LA Galaxy won uiteindelijk met 5-2, dankzij nog een assist van hun nieuwe ster.

  "Ik voelde me opnieuw een kind op het veld", zei Gerrard. "Ik wou niet meer van het veld komen. Ik voel me hier geweldig en ik zie een schitterende toekomst." Gerrard mocht in 87e minuut onder luid applaus gaan rusten.

  Maar hij vergeet zijn Liverpool-verleden niet

  Dolgelukkig bij LA Galaxy, maar Steven Gerrard vergeet zijn lange geschiedenis niet bij Liverpool. Bij zijn MLS-debuut droeg hij nog steeds scheenbeschermers van de Engelse club.