Ga naar de inhoud

Wegen van Telenet-Fidea en ploegleider Danny De Bie scheiden

 vr 17 juli 2015 18:04
Danny De Bie vertrekt bij Telenet-Fidea.
Danny De Bie is niet langer ploegleider van veldritteam Telenet-Fidea. "We gaan als grote mensen uit elkaar", laat de ploeg weten op haar website.

Voormalig wereldkampioen veldrijden Danny De Bie werd begin 2013 al eens aan de kant geschoven bij Telenet-Fidea, maar in november 2013 werd hij opnieuw ploegleider bij het team. Dit keer vertrekt De Bie dus definitief bij het team van manager Hans van Kasteren.

"Een tijdje geleden namen we al afscheid van Danny De Bie als werknemer. Danny werd bij momenten wel nog ingeschakeld in de werking van Young TFCT, in de hoop hem in ons jongerenteam een toekomst te bieden. Dat bleek uiteindelijk niet mogelijk, zodat nu de samenwerking stopt", laat de ploeg weten.

"We zijn als grote mensen aan tafel gaan zitten en namen samen de beslissing. Spijtig, maar onze wegen scheiden. We willen Danny graag bedanken voor zijn jarenlange onverdroten inzet voor ons team en onze renners. Hiermee komt de sportieve leiding van onze ploeg volledig in handen van Kris Wouters", bevestigt van Kasteren.