• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vossen: "Met Burnley zo snel mogelijk naar de Premier League"

  Jelle Vossen is klaar voor het nieuwe seizoen bij Burnley.

  Jelle Vossen verdedigt vanaf dit seizoen de kleuren van de Engelse tweedeklasser Burnley. Vorig seizoen speelde de club nog in de Premier League en het doel is om zo snel mogelijk terug te keren naar de elite van het Engelse voetbal.

  De Engelse tweede klasse is geen nieuwe omgeving voor Jelle Vossen. Vorig seizoen werd de aanvaller door Racing Genk al uitgeleend aan Middlesbrough, maar die club lichtte de koopoptie op de Belg niet. Dankzij Burnley kon Vossen toch in Engeland blijven.

  "Ik ken de competitie al van vorig seizoen. Burnley is weer een nieuwe stap in mijn carrière en mijn ambities zijn dezelfde als die van de club. We willen zo snel mogelijk terugkeren naar de Premier League, daar is iedereen op gebrand. Ik kan niet wachten om aan het seizoen te beginnen."

  Vossen moet bij Burnley de leemte proberen op te vullen die Danny Ings - vertrokken naar Liverpool - achterliet. "Ik word niet graag vergeleken met een andere speler", zegt de Belg. "Ik wil gewoon mijn ding doen en ik denk niet dat het goed is om vergeleken te worden met Ings. We hebben allebei onze kwaliteiten. Ik kijk ernaar uit om met te tonen."