• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Tomic maakt het bont in Miami en wordt gearresteerd

  Tomic sneuvelde op Wimbledon in de derde ronde tegen winnaar Djokovic.

  Bernard Tomic is door de Amerikaanse politie gearresteerd voor huisvredebreuk. De 22-jarige Australiër weigerde zijn muziek stiller te zetten in zijn hotelkamer. Het is niet de eerste keer dat het enfant terrible in opspraak komt.

  Het Australische woelwater kreeg tijdens zijn bezoek aan Miami het verzoek van het hotelpersoneel om zijn muziek wat zachter te zetten, maar had geen oren naar die vraag. Daarop belde het personeel de politie.

  Maar ook dat maakte weinig indruk op Tomic. Toen de lokale politie Tomic het bevel gaf de kamer dan maar te verlaten, weigerde hij ook op die vraag in te gaan. De politie arresteerde hem voor huisvredebreuk.

  Tomic is alles behalve een onbesproken blad. Tomic, die wegens een financieel dispuut door de Australische tennisbond niet meer wordt opgereoepen voor de Davis Cup, kwam als tiener al in aanraking met de politie van zijn thuisland na het overtreden van verschillende verkeersregels.

  Ook de vader van Tomic werd al een keer gearresteerd door de politie. In 2013 mocht John Tomic het uitleggen nadat hij de sparringpartner van zijn zoon had gemolesteerd.