• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Biglia keert niet terug naar Anderlecht voor oefenmatch

  Biglia zal tegen Anderlecht het shirt van Lazio niet dragen.

  Wie had gehoopt dit weekend Lucas Biglia nog een keer aan het werk te zien op een Belgisch voetbalveld, is er aan voor de moeite. Sudpresse weet dat de vakantie van de Argentijnse international nog tot volgende week duurt. Biglia mist daardoor de oefenmatch tegen Anderlecht.

  Anderlecht speelt nu zondag een oefenwedstrijd tegen Lazio Roma, de club waar Anderlecht Biglia twee seizoenen geleden aan verkocht. Maar een terugkeer van Biglia komt er niet. De middenvelder speelde op 5 juli met Argentinië de finale van de Copa America tegen Chili. Een finale die Argentinië verloor na penalty's.

  Na de finale vertrok Biglia op vakantie. Pas volgende week verwacht Lazio dat hij opnieuw aansluit bij de groep. De oefenmatch tegen Anderlecht komt dus te vroeg.

  Het is sowieso de vraag of Biglia had willen spelen tegen zijn ex-club. Sinds zijn vertrek liet de Argentijn zich enkele keren negatief uit over Anderlecht. Vooral manager Herman Van Holsbeeck kreeg kritiek. Het conflict dateert van de laatste maanden van Biglia bij Anderlecht. Biglia noemde de Anderlecht-manager "ondankbaar" omdat Van Holsbeeck de echtheid van een doktersbriefje in twijfel trok.